Rólunk

A NANA in the nature megálmodóiként olyan fejlesztő játékokat tervezünk és alkotunk, amelyek realisztikus képi világukkal a természetbe vezetik a legkisebbeket, miközben izgalmas feladatokon keresztül újabb és újabb ismeretek elsajátítására sarkallják őket.

Sok éves barátságunk a természet, az állatok szeretetének, és elsősorban a lovak iránti szenvedélyünknek köszönhető.

A közös érdeklődési körök mellett Philának mindig kimagaslóan fontos volt az erdő-mező világának, a természetnek, az eredetiségnek a megjelenítése, megélése, családi vonatkozásban pedig a páratlan esztétikai érzék, ami a termékek hangulatában is maradéktalanul visszaköszön.

Niki több platformon foglalkozott gyermekekkel, lovasoktatóként és nyelvoktatóként is rengeteget tanult róluk, és még többet tőlük. Alkalmazott nyelvészeti tanulmányai során elsősorban a képi eszközök bevonasának motiváló hatásával foglalkozott.

Ezen a ponton indult a NANA | in the nature története, hiszen olyan módon tudunk együttműködni a közös álmunk megvalósításában, ami – azt gondoljuk – példa nelküli. Habár az utunk még csak most kezdődik, hisszük, hogy messzire visz, és valódi értéket közvetít a mai kor gyermekei, így a saját gyermekeink számára is.

A névválasztás során egyértelműen saját gyermekeink inspiráltak minket, így SzereNA és NAtasa nevéből született NANA, aki a természetben barangoló, kíváncsi gyermeket hivatott képviselni.